Fa'atomuaga i faaupuga masani pamu (5) – Tulafono e tipi ai le pamu pamu

Vaega lona fa Fesuia'i-diamita le faagaoioiga o le pamu vane

Ole fa'agaioiga fesuisuia'i-diamita o lona uiga o le tipi ese o se vaega o le fa'atosina muamua o le pamu vane i luga o le la'au i luga o le lautele pito i fafo.A maeʻa ona tipi le impeller, o le faʻatinoga o le pamu o le a suia e tusa ai ma nisi tulafono, ma suia ai le tulaga galue o le pamu.

Otioti tulafono

I totonu o se vaega patino o le tipiina, o le lelei o le pamu vai i luma ma pe a uma ona tipi e mafai ona manatu e le suia.

avcsdv (1)
avcsdv (1)
avcsdv (1)
sav (1)

Faʻafitauli e manaʻomia le faʻalogo i le tipiina o le impeller

O loʻo i ai se tapulaʻa faʻapitoa i le tipiina o le aofaʻi o le impeller, a leai o le a faʻaumatia le fausaga o le impeller, ma o le a sili atu le mafiafia o le pito o le vai, ma o le kilia i le va o le impeller ma le pamu pamu o le a faateleina, lea o le a mafua ai ona pa'u tele le lelei o le pamu.O le maualuga o le tipiina o le impeller e fesoʻotaʻi ma le saoasaoa faʻapitoa.

sav (2)

O le tipiina o le impeller o le pamu vai o se auala e foia ai le feteʻenaʻiga i le va o le faʻatapulaʻaina o le ituaiga pamu ma faʻamatalaga ma le eseesega o mea e maua ai le vai, lea e faʻalauteleina ai le faʻaogaina o le faʻaogaina o le pamu vai.O le galuega o le pamu e masani lava o le vaega pupuni lea o le maualuga maualuga o le pamu e faʻaitiitia e le sili atu i le 5% ~ 8%.

Faataitaiga:

Fa'ata'ita'iga:SLW50-200B

Impeller pito i fafo: 165 mm, ulu: 36m.

Afai tatou te liliu le lautele i fafo o le impeller i: 155 mm

H155/H165= (155/165)2 = 0.852 = 0.88

H(155) = 36x 0.88m = 31.68m

I se aotelega, pe a tipi le impeller diameter o lenei ituaiga o pamu i le 155mm, o le ulu e mafai ona oʻo i le 31 m.

Fa'amatalaga:

I le faʻatinoga, pe a laʻititi le numera o lau, o le ulu ua suia e sili atu nai lo le mea na fuafuaina.


Taimi meli: Ian-12-2024