Liancheng er blevet tildelt "omfattende styrkepris for avanceret fremstillingsindustri i Shanghai jiading-distriktet"

Etableret af folkets regering i Jiading-distriktet, "omfattende styrkepris for avanceret fremstillingsindustri i Jiading-distriktet" evalueres i henhold til virksomhedernes omfattende styrke med hensyn til outputværdi, skatteindtægter, energieffektivitet, teknologi, forskning og udvikling, social ansvar mv., med det formål at anerkende benchmarkvirksomheder, der har ydet fremragende bidrag inden for fremstillingsområdet.

640.webp

For nylig afholdt Shanghai jiading-distriktet en storslået "2020 enestående konference om anerkendelse af virksomheder og investeringsfremme". På vegne af liancheng blev fru Zhang wei, direktør for gruppen, tildelt guldmedaljen for avanceret fremstillings omfattende styrke i jiading-distriktet i 2019. Dette er også liancheng-gruppe med uafhængig forskning og udvikling innovationsevne, avanceret fremstillingsevne og ledelsesevne, i mange år i træk guldmedalje.

Under det gunstige forretningsmiljø i Jiading-distriktet har liancheng-gruppen udviklet sig med tillid og innovation i mange år. Vi vil fortsætte med at praktisere mærkekonceptet Liancheng, producere førsteklasses kvalitetsprodukter og give tilbage til samfundet og brugerne.

640.webp (1)


Indlægstid: Jan-07-2020