Fausia le gaosiga faʻataʻatia ma taʻitaʻia atinaʻe atamai

liancheng-03

I le aso 15 o Tesema, na suʻesuʻeina ai e Li Jun, le Vaega Sili o le Vaega Faʻasalalau a le Pulega o le Vaʻaia o Maketi a le Itumalo o Jiading, ma Mr. Lu Feng le faʻatulagaina o galuega i le Jiading Innovation Center.Pese Qingsong, faatonu faʻapitoa a le Liancheng Group, ma Tang Yuanbei, ulu o faʻasalalauga, faʻatasi ma le talanoaga.O le Vaega Sili Li na asiasi atu i le fale faʻaaliga o le Innovation Center, faʻalogo i le faʻalauiloaina o le atinaʻeina atamai o meafaigaluega autu o mataupu tau vai atamai, ma aʻoaʻo e uiga i le galuega na faia e le Innovation Center i tulaga faʻasalalauga.Vaega Sili Li faʻamaonia le galuega a le Innovation Center, ma fai mai e ala i fesoʻotaʻiga ma atinaʻe, e mafai ona ia maua se malamalama loloto o faʻafitauli moni o le faʻasalalauga faʻasalalauga, ma o le a faʻamalosia fegalegaleaiga i le faʻalauiloaina o pailate faʻasalalau ma faʻasalalauga faiga faʻavae faʻasalalauga ma faʻasalalauga. faatinoga.

liancheng-04

O tagata tomai faapitoa mai le Liancheng Group ma Guanlong Valve na faʻalauiloaina le galuega faʻatulagaina a kamupani e lua, ma faʻasoa foi o latou manatu i le auala e galulue faʻatasi ai ma le nofoaga faʻafouina e faʻatino galuega faʻatulagaina.Fa'atonu Sun o Shanghai Quality Inspection Institute na fa'alauiloaina le galuega fa'atekonolosi a le postdoctoral workstation fa'atasi fa'atasi e le Quality Inspection Institute ma le Innovation Center, ma fa'ailoa mai ai se poto masani i galuega fa'ata'atia e ala i le faia o le fa'atulagaina ma le fa'amaoniaina o le tu'uina atu o le vai ma le fa'asaoina o le malosi e pei o. o se faataitaiga.

liancheng-06
liancheng-07

Fai mai Mr. Song Qingsong, faʻatonu faʻapitoa a le Liancheng Group, i le fonotaga o le fatuina o le faʻasaoina o le malosi ma le atamai o oloa tuʻuina atu o le suavai o se sini taua lea o le atinaʻeina o atinaʻe manuia uma.O suʻesuʻega ma atinaʻe o nei tekonolosi e le gata mo le manaʻoga maketi oloa, ae faʻapea foʻi mo lo tatou lumanaʻi.fau agafesootai ma manaoga tau atinae.Faamoemoe e mafai ona tatou faia sao tatau i le alualu i luma o agafesootai faatasi.


Taimi meli: Feb-14-2022