Liancheng tu'ufa'atasia prefabricated nofoaga pamu galuega

Auro iva siliva sefulu, o le vaitau lenei o le seleselega.O le galuega fa'apipi'i fa'apipi'i tu'ufa'atasia o le Linyi South Yimeng Road o le Paranesi a Jinan na fa'amae'aina lelei.

I tausaga talu ai nei, o le fausiaina o nofoaga pamu i totonu o loʻu atunuu o loʻo i ai uiga o le televave o le atinaʻe, tele ituaiga, lapopoa ma lautele lautele.Liancheng pamu o loʻo i ai le malosi faʻatauva ona o le malosi o suʻesuʻega tutoʻatasi ma atinaʻe gafatia ma le taʻitaʻia o tekinolosi gaosiga i le pisinisi lava e tasi.Faatasi ai ma le maketi ma oloa lelei, o le pu o faʻatauga e faʻalogoina.

FAATATAU IA TATOU

Linyi Yimeng Road Integrated Prefabricated Pumping Station Project o le taimi nei o le vaega pito sili ona maualuga i le Itumalo o Shandong.O le pa'u e tasi e 18 mita le maualuga ma e 28 tone lona mamafa.

E iai ni vaieli se fa, e tasi le vaieli e alu atu i le 3,000 kupita mita i le itula.O i latou uma e mafai ona oʻo atu i le 100 miliona kupita mita o le vai i le itula, o le galuega sili ona lauiloa alavai o le alavai Xiachuan i Shandong.

O Ms. Li Jun, o le pule sili o le Paranesi a Jinan, na faʻapipiʻiina le taua tele i lenei poloketi talu mai le faʻatalanoaga, ma faʻaauau pea le alualu i luma o le poloketi, ma faʻatulagaina ma faʻamaopoopo le galulue faʻatasi o matagaluega eseese.I le taimi lava e tasi, o Mr. Lin o Shanghai Liancheng Group Co., Ltd. o loʻo lagolagoina tele, tuʻuina atu ma le faʻamaʻi ma le faʻaeteete auʻiliʻiliga ma le taʻitaʻiga, ina ia maua ai e tagata faʻatau se tikeri maualuga o le faʻalauiloaina o la tatou tekonolosi Liancheng.O le mea lea na feso'ota'i ma manumalo i le pa'u tasi.

liancheng-2

FAAPITOA

Ina ua uma ona maua le galuega faʻapipiʻi, o le pule faʻatau atu o Yang Daming o le lala o Jinan na vave taʻitaʻia le au faʻatau atu i le nofoaga o le poloketi.O le tele o aso o timuga na mafua ai ona leaga le siosiomaga o fale gaosi oloa ma maina ma mafua ai ona faigata tele le fausiaina.E ui ina utiuti le taimi ma le mamafa o le galuega, ae o loo vaevaeina pea.I lalo o le taitaiga a Mr. Liu Yangang, le sui peresitene o le pisinisi a le kamupani, faatasi ai ma le au faigaluega ina ua uma ona faatau atu, na latou faatoilaloina faigata eseese i luga o le saite ma faamaeaina le galuega faapipiiina ma le lelei ma le tele.

E oʻo lava i tagata matutua e leai se avanoa faʻafanua, naʻo se matafaioi ma le faʻamaoni e galue!

liancheng-3
liancheng-4
liancheng-5
liancheng-6
liancheng-7

O le faʻamaeʻaina o le Linyi Yimeng Road tuʻufaʻatasia faʻapipiʻiina fale pamu na fausia ai se ata faʻataʻitaʻiga mo a tatou faʻatauga ma faʻalauiloaina o nofoaga faʻapipiʻi tuʻufaʻatasia, ma faʻatūina se faʻataʻitaʻiga o pisinisi i le itulagi o Shandong.E oʻo lava i tagata matutua, e oʻo lava i faʻatasi, faʻapitoa ma felagolagomaʻi, e faia faʻatasi mea sili ausia!


Taimi meli: Oke-11-2021