Tur Pabrik

Liancheng beda

Shanghai Liancheng (Group) Co., Ltd., didegaké ing taun 1993, minangka perusahaan klompok gedhe sing spesialisasine ing riset lan pangembangan lan pabrik pompa, katup, peralatan perlindungan lingkungan, sistem pengangkut cairan lan sistem kontrol listrik.Range produk kalebu luwih saka 5,000 jinis ing macem-macem seri, kang digunakake digunakake ing kolom pilar nasional kayata administrasi kotamadya, conservancy banyu, construction, geni pangayoman, daya listrik, pangayoman lingkungan, Petroleum, industri kimia, pertambangan, medicine lan ing .

 

Sawise 30 taun pembangunan kanthi cepet lan tata letak pasar, saiki wis limang taman industri utama, kantor pusat ing Shanghai, mbagekke ing wilayah ekonomi dikembangaké kayata Jiangsu, Dalian lan Zhejiang, karo total area 550.000 meter persegi.Industri klompok kasebut kalebu Liancheng Suzhou, Liancheng Dalian Chemical Pump, Liancheng Pump Industry, Liancheng Motor, Liancheng Valve, Liancheng Logistics, Liancheng General Equipment, Liancheng Environment lan anak perusahaan liyane, uga perusahaan Ametek Holdings.Klompok iki duwe modal total 650 yuta yuan lan total aset luwih saka 3 milyar yuan.Ing taun 2022, revenue dodolan grup kasebut tekan 3,66 milyar yuan.Ing taun 2023, dodolan grup kasebut tekan dhuwur anyar, kanthi total pembayaran pajak ngluwihi 100 yuta yuan, lan sumbangan kumulatif kanggo masyarakat ngluwihi 10 yuta yuan.Kinerja sales tansah tetep ing antarane sing paling apik ing industri.

 

Liancheng Group setya dadi perusahaan manufaktur industri cairan paling dhuwur ing China, netepi hubungan sing harmonis antarane manungsa lan alam, khusus ing riset lan pangembangan lan manufaktur produk sing ramah lingkungan lan hemat energi kanggo nambah kualitas urip manungsa.Njupuk "atus taun sukses terus" minangka goal pembangunan, kita bakal éling sing "banyu, sukses terus-terusan punika goal paling dhuwur lan adoh-sik njongko".

gylc1
Peralatan Pengujian
+
gylc2
Staff
+
gylc3
Cabang
+
gylc4
Struktur Cabang
+
gylc5
Tim layanan profesional
+

Kuwat Comprehensive Strength

Kuwat Comprehensive Strength

Perusahaan kasebut duwe luwih saka 2.000 set peralatan produksi lan uji coba kayata pusat pamriksan pompa banyu "Level 1" nasional, pusat pangolahan pompa banyu kanthi efisiensi dhuwur, alat ukur koordinat telung dimensi, alat ukur keseimbangan dinamis lan statis. , spektrometer portabel, instrumen prototipe cepet laser, lan kluster alat mesin CNC.We masang wigati banget kanggo inovasi teknologi inti lan terus kanggo nandur modal akeh banget ing riset lan pangembangan teknologi.Produk kita nggunakake metode analisis CFD lan memenuhi standar internasional liwat tes.

Iki nduweni franchise nasional "Lisensi Produksi Keamanan" lan kualifikasi perusahaan impor lan ekspor.Produk kasebut wis entuk perlindungan geni, CQC, CE, lisensi kesehatan, safety batu bara, hemat energi, hemat banyu, lan sertifikasi standar internasional.Wis nglamar lan nyekel luwih saka 700 paten nasional lan sawetara hak cipta piranti lunak komputer.Minangka unit sing melu ngrancang standar nasional lan industri, wis entuk meh 20 standar produk.Wis sukses lulus ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, manajemen keamanan informasi, manajemen pangukuran, lan sertifikasi sistem manajemen energi, lan wis ngetrapake platform manajemen informasi ERP lan OA kanthi lengkap.

Ana luwih saka 3.000 karyawan, kalebu 19 ahli nasional, 6 profesor, lan luwih saka 100 wong kanthi gelar profesional menengah lan senior.Nduwe sistem layanan dodolan lengkap, kanthi 30 cabang lan luwih saka 200 cabang ing saindhenging negara, lan tim marketing profesional luwih saka 1.800 wong, bisa nyedhiyakake dhukungan teknis lan layanan profesional.

Kita ngeyel kanggo mbangun budaya perusahaan sing positif, nilai-nilai inti dedikasi lan integritas, nambah sistem lan nyampurnakake sistem, lan tansah dadi pimpinan ing industri kanggo entuk Made in China sing bener.

Ngaturaken berkah Ngrambah Brand Liancheng

Ing taun 2019, dheweke entuk kualifikasi "Penyedia Solusi Sistem Manufaktur Ijo" saka Kementerian Perindustrian lan Teknologi Informasi, nyadari transformasi lan nganyarke manufaktur ijo lan berkembang menyang konservasi energi lan pengurangan emisi.

Mugi berkah

Produk kasebut menangake "Bebungah Kapindho Penghargaan Kemajuan Sains lan Teknologi Nasional", "Bebungah Pertama Penghargaan Ilmu lan Teknologi Dayu Water Conservancy", "Produk Merek Terkenal Shanghai", "Produk sing Disaranake kanggo Real Estat Sehat", "Produk sing Disaranake kanggo Ijo. Building Energy Saving", "Green Energy Saving and Emission Reduction" Products, "Recommended Products for Engineering Construction Company wis menangaké gelar "National Innovative Enterprise", "National High-tech Enterprise", "China Famous Trademark". , "Shanghai Municipal Enterprise Technology Center", "Shanghai Intellectual Property Demonstration Enterprise", lan "Shanghai Top 100 Private Manufacturing Industry", "Top Ten National Brands in China's Water Industry", "CTEAS After-sales Service System Completeness Certification (Tujuh- Star)", "Sertifikasi Layanan Sawise Penjualan Produk Nasional (Lima Bintang)".

Standar kualitas dhuwur Tambah kepuasan pelanggan

Standar kualitas dhuwur

Liancheng nggunakake produksi standar kanggo ngasilake produk berkualitas tinggi lan efisiensi layanan sawise dodolan pangguna kanggo nambah kepercayaan lan kepuasan pelanggan.Kasil ngrampungake sawetara proyek model lan nggayuh kerjasama strategis jangka panjang karo perusahaan, kayata:

Sarang Burung, Pusat Seni Pertunjukan Nasional, Ekspo Dunia Shanghai, Bandara Ibu Kota, Bandara Baiyun Guangzhou, Bandara Internasional Qingdao, Subway Shanghai, Pabrik Air Guangzhou, Proyek Penyediaan Air Hong Kong, Proyek Penyediaan Air Macau, Stasiun Pompa Irigasi Sungai Kuning, Weinan Renovasi Stasiun Pompa Donglei Phase II, proyek konservasi banyu Yellow River Municipal kayata Xiaolangdi Water Conservancy Project, North Liaoning Water Supply Project, Nanjing Secondary Water Supply Renovation Project, Hohhot Water Supply Renovation Project, lan Myanmar National Agricultural Irigation Project.

Proyek pertambangan wesi lan baja kayata Baosteel, Shougang, Anshan Iron and Steel, Xingang, Tibet Yulong Copper Expansion Project, Baosteel Water Treatment System Project, Hegang Xuangang EPC Project, Chifeng Jinjian Copper Transformation Project, etc. West Qinshan Nuclear Power, Guodian Group , Daqing Oilfield, Shengli Oilfield, PetroChina, Sinopec, CNOOC, Qinghai Salt Lake Potash lan proyek liyane.Dadi perusahaan internasional sing misuwur kayata General Motors, Bayer, Siemens, Volkswagen, lan Coca-Cola.

Entuk gol abad ing liancheng

Liancheng Group setya dadi perusahaan manufaktur industri cairan paling dhuwur ing China, netepi hubungan sing harmonis antarane manungsa lan alam, khusus ing riset lan pangembangan lan manufaktur produk sing ramah lingkungan lan hemat energi kanggo nambah kualitas urip manungsa.

Entuk gol abad ing liancheng
WISATA PABRIK3
WISATA PABRIK 2
WISATA PABRIK 4
WISATA PABRIK 1
WISATA PABRIK5