Shanghai Liancheng (Group) Co., Ltd. punika kondhang perusahaan klompok gedhe domestik lan multi-operasi sawijining nutupi riset lan produksi pump, tutup lan sistem transportasi adi, sistem kontrol elektronik lan peralatan lingkungan Proteksi. produk kita wis wiyar dipigunakaké ing kothak karya kotamadya, Conservancy banyu, arsitektur, geni-gelut, daya listrik, lingkungan Proteksi, Petroleum, industri kimia, mining lan medicine.

maca liyane

Project & KANGAN

menyang kita
maca liyane
maca liyane