Stadion Nasional Beijing - Sarang Burung

proyek2167

Stadion Nasional sing dikenal kanthi jeneng Sarang Burung, dumunung ing Olympic Green Village, Distrik Chaoyang ing Kutha Beijing.Stadion iki dirancang minangka stadion utama Olimpiade Beijing 2008.Acara Olimpiade trek lan lapangan, bal-balan, gavelock, uncalan bobot lan diskus dianakake ing kana.Wiwit Oktober 2008, sawise Olimpiade rampung, dibukak minangka obyek wisata.Saiki, dadi pusat kompetisi olahraga lan kegiatan rekreasi internasional utawa domestik.Ing taun 2022, upacara pembukaan lan penutupan acara olahraga penting liyane, Olimpiade Musim Dingin bakal dianakake ing kene.


Wektu kirim: Sep-23-2019