Effektiv væskeleveringsløsning – effektiv dobbel sugepumpe

Sentrifugalpumpen er kjerneutstyret i væsketransportsystemet.Imidlertid er den faktiske effektiviteten til innenlandske sentrifugalpumper generelt 5% til 10% lavere enn den nasjonale standard effektivitetslinje A, og systemets driftseffektivitet er enda lavere med 10% til 20%, noe som er alvorlig ineffektivt.produkter, noe som resulterer i et enormt sløsing med energi.Under den nåværende trenden med "energisparing, utslippsreduksjon, lavt karbon og miljøvern", er det presserende å utvikle høykvalitets, høyeffektive og energibesparende sentrifugalpumper.DeSLOWN type høyeffektiv dobbeltsugepumpehar fordelene med stor flyt, høy effektivitet og bredt effektivt område, stabil og pålitelig drift og praktisk vedlikehold.Pumpen blir det "beste produktet" blant dem.

SAKTE (2)
SAKTE (5)

Designprinsipper og metoder for SLOWN høyeffektiv dobbeltsugepumpe 

●Effektiviteten må oppfylle kravene til energisparende evalueringsverdi i GB 19762-2007 "Energy Efficiency Limits and Energy Saving Evaluation Values ​​of Clean Water Centrifugal Pumps", og NPSH må oppfylle GB/T 13006-2013 "Cavitation Waste of Centrifugal" Pumper, blandede strømningspumper og aksialstrømningspumper".

●Designet i henhold til prinsippene om optimale arbeidsforhold og det mest fornuftige energiforbruket, krever høy effektivitet ved ett enkelt driftspunkt, et bredt høyeffektivt område og god kavitasjonsytelse.

● Ved å ta i bruk en designmetode for variabel parameter med flere arbeidsforhold og gjennomføring av omfattende optimaliseringsdesign gjennom ternær flytteori og CFD-strømningsfeltanalyse, har systemet høy omfattende driftseffektivitet.

●Basert på de faktiske driftsforholdene og gjennom fullstendig systemdiagnoseanalyse, kan høyeffektive energisparende pumper tilpasses og konfigureres rimelig, og systemrørledninger kan optimaliseres for å maksimere systemets driftseffektivitet.

Tekniske fordeler og egenskaper ved høyeffektiv dobbeltsugpumpe av SLOWN-type 

●Introduser avansert utenlandsk teknologi og samarbeid med kjente innenlandske universiteter for å utføre parallellberegning av flere arbeidsforhold og ukonvensjonell design med variabel parameter.

●Vær ikke bare oppmerksom på utformingen av pumpehjulet og trykkkammeret, men også utformingen av sugekammeret, samtidig som effektiviteten og anti-kavitasjonsytelsen til pumpen forbedres.

●Vær oppmerksom på ytelsen til designpunktet samt ytelsen til liten strømning og stor strømning, og minimer strømningstapet under ikke-designede forhold.

●Utføre tredimensjonal modellering, og utføre ytelsesprediksjon og sekundær optimalisering gjennom ternær flytteori og CFD-strømningsfeltanalyse.

●En del av løpehjulets utløp er utformet som et skrånende utløp for å danne en svalehalestrømningskonvergens, og noen tilstøtende blader på løpehjulet er forskjøvet for å redusere strømningspulser og forbedre driftsstabiliteten.

●Den utvidede tetningsringstrukturen med dobbel stopp reduserer ikke bare tapslekkasjetap, men unngår også erosjonsfenomenet mellom skallet og tetningsringen i stor grad.

●Strebe etter fortreffelighet innen produksjon og produksjon, og utfør streng prosesskontroll og prosessbehandling.Den flytende overflaten kan belegges med superglatt, slitesterk, slitebestandig og andre polymerkomposittbelegg for ytterligere å forbedre jevnheten til strømningskanaloverflaten.

●Den importerte Borgmann mekaniske tetningen brukes for å sikre ingen lekkasje i 20 000 timer, og de importerte SKF- og NSK-lagrene brukes for å sikre jevn drift i 50 000 timer.

SLOWN-seriens høyeffektive dobbelsugepumpe-ytelsesvisning (utdrag)

pumpe

Tekniske fordeler og egenskaper ved høyeffektiv dobbeltsugpumpe av SLOWN-type

pumpe1

Den SLOWN høyeffektive dobbeltsugepumpen har blitt mye brukt på mange felt og mange energibesparende renoveringsprosjekter, og har fått stor anerkjennelse!


Innleggstid: 20. oktober 2023