вертикална повеќестепена пумпа од не'рѓосувачки челик

Краток опис:

SLG/SLGF се вертикални повеќестепени центрифугални пумпи без самовшмукување, монтирани со стандарден мотор, вратилото на моторот е поврзано, преку седиштето на моторот, директно со вратилото на пумпата со спојка, барел отпорен на притисок и проток. компонентите се фиксирани помеѓу седиштето на моторот и делот за вода во-излез со завртки за влечење, а влезот и излезот за вода од пумпата се поставени на една линија од дното на пумпата;а пумпите можат да бидат опремени со интелигентен заштитник, во случај на потреба, за ефикасно да ги заштити од суво движење, недостаток на фаза, преоптоварување итн.


Детали за производот

Ознаки на производи

Преглед

SLG/SLGF се вертикални повеќестепени центрифугални пумпи без самовшмукување, монтирани со стандарден мотор, вратилото на моторот е поврзано, преку седиштето на моторот, директно со вратилото на пумпата со спојка, барел отпорен на притисок и проток. компонентите се фиксирани помеѓу седиштето на моторот и делот за вода во-излез со завртки за влечење, а влезот и излезот за вода од пумпата се поставени на една линија од дното на пумпата;а пумпите можат да бидат опремени со интелигентен заштитник, во случај на потреба, за ефикасно да ги заштити од суво движење, недостаток на фаза, преоптоварување итн.

Апликација
водоснабдување за цивилна зграда
климатизација и топла циркулација
систем за третман на вода и обратна осмоза
прехранбената индустрија
медицинската индустрија

Спецификација
П: 0,8-120 m3 / ч
В: 5,6-330 м
Т :-20 ℃~120℃
стр: максимум 40 бари

По дваесет години развој, групата поседува пет индустриски паркови во Шангај, Џиангсу и Жеџијанг итн. области каде економијата е многу развиена, покривајќи вкупна површина од 550 илјади квадратни метри.

6bb44eeb


  • Претходно:
  • Следно: