за нас

добредојден

Шангај Liancheng (група) копродукции, Ltd е домашни познати голема група претпријатие и нејзиното мулти-операции покривање на истражување и производство на пумпа, вентили и транспортен систем на течности, електронски систем за контрола и опрема за заштита на животната средина. Нашите производи се широко се користат во областа на општинските работи, вода Conservancy, архитектура, противпожарна заштита, електрична енергија, заштита на животната средина, нафта, хемиската индустрија, рударство и медицина.

Прочитај повеќе
Прочитај повеќе
Прочитај повеќе