pompë vertikale me shumë faza prej çeliku inox

Përshkrim i shkurtër:

SLG/SLGF janë pompa centrifugale vertikale me shumë faza jo-thithëse të montuara me një motor standard, boshti i motorit është i lidhur, nëpërmjet sediljes së motorit, drejtpërdrejt me boshtin e pompës me një tufë, si fuçi rezistente ndaj presionit ashtu edhe kalimi i rrjedhës. komponentët janë të fiksuar në mes të sediljes së motorit dhe pjesës hyrëse të ujit me bulona tërheqëse dhe si hyrja ashtu edhe dalja e ujit të pompës janë të vendosura në një vijë të pjesës së poshtme të pompës;dhe pompat mund të pajisen me një mbrojtës inteligjent, në rast nevoje, për t'i mbrojtur në mënyrë efektive kundër lëvizjes së thatë, mungesës së fazës, mbingarkesës etj.


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Skicë

SLG/SLGF janë pompa centrifugale vertikale me shumë faza jo-thithëse të montuara me një motor standard, boshti i motorit është i lidhur, nëpërmjet sediljes së motorit, drejtpërdrejt me boshtin e pompës me një tufë, si fuçi rezistente ndaj presionit ashtu edhe kalimi i rrjedhës. komponentët janë të fiksuar në mes të sediljes së motorit dhe pjesës hyrëse të ujit me bulona tërheqëse dhe si hyrja ashtu edhe dalja e ujit të pompës janë të vendosura në një vijë të pjesës së poshtme të pompës;dhe pompat mund të pajisen me një mbrojtës inteligjent, në rast nevoje, për t'i mbrojtur në mënyrë efektive kundër lëvizjes së thatë, mungesës së fazës, mbingarkesës etj.

Aplikacion
furnizimi me ujë për ndërtesa civile
kondicioner dhe qarkullim i ngrohte
Sistemi i trajtimit të ujit dhe osmozës së kundërt
Industria ushqimore
industria mjekësore

Specifikim
P: 0,8-120m3 /h
H : 5,6-330 m
T :-20 ℃~120℃
p: maksimumi 40 bar

Pas njëzet vjet zhvillimi, grupi zotëron pesë parqe industriale në Shangai, Jiangsu dhe Zhejiang etj. zona ku ekonomia është zhvilluar shumë, duke mbuluar një sipërfaqe totale prej 550 mijë metrash katrorë.

6bb44eeb


  • E mëparshme:
  • Tjetër: