rreth nesh

i mirëpritur

Shanghai Liancheng (Group) Co, Ltd, është një ndërmarrje e njohur e brendshme të madhe grup dhe multi-operacionet e saj të mbuluar kërkimin dhe prodhimin e pompë, valvula dhe sistemin e lëngjeve të transportit, sistemit të kontrollit elektronik dhe pajisjeve për mbrojtjen e mjedisit. Prodhimet tona janë përdorur gjerësisht në fushën e punëve komunale, i ndaluar të ujit, arkitekturës, zjarrfikësve, të energjisë elektrike, mbrojtjen e mjedisit, naftës, industria kimike, minerare dhe mjekësi.

Lexo më shumë
Lexo më shumë
Lexo më shumë