efisiensi dhuwur dobel nyedhot pump centrifugal

Katrangan singkat:

Seri SLOWN saka pompa nyedhot dobel efisiensi dhuwur yaiku sing paling anyar dikembangake dening pompa sentrifugal nyedhot dobel sing mbukak.Posisi ing standar technical kualitas dhuwur, nggunakake model desain hydraulic anyar, efficiency biasane luwih dhuwur tinimbang efficiency nasional 2 kanggo 8 TCTerms persentase utawa luwih, lan kinerja cavitation apik, jangkoan luwih saka spektrum, èfèktif bisa ngganti. pompa S Type lan O asli.
Awak pompa, tutup pompa, impeller lan bahan liyane kanggo konfigurasi konvensional HT250, nanging uga wesi ulet opsional, baja tuang utawa seri bahan stainless steel, khusus kanthi dhukungan teknis kanggo komunikasi.


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan produk

SLOWN seri dhuwur-efficiency pump dobel nyedhot mentas dikembangaké dening kita perusahaan.Utamane digunakake kanggo ngirim banyu utawa media sing resik kanthi sifat fisik lan kimia sing padha karo banyu resik, lan akeh digunakake ing acara-acara pangiriman cairan kayata waterworks, bangunan sumber banyu, air conditioning sirkulasi banyu, irigasi hydraulic, stasiun pumping got, stasiun daya. , sistem pasokan banyu industri, industri galangan kapal, lsp.

Range kinerja

1. sawetara aliran: 65 ~ 5220 m3 / h

2. Lhead sawetara: 12 ~ 278 m.

3. Kacepetan puteran: 740rpm 985rpm 1480rpm 2960rpm

4. Tegangan: 380V 6kV utawa 10kV.

5. Pump diameteripun inlet: DN 125 ~ 600 mm;

6. Suhu medium: ≤80 ℃

Aplikasi utama

Digunakake akeh ing: waterworks, bangunan sumber banyu, air conditioning sirkulasi banyu, irigasi hydraulic, stasiun pumping got, stasiun daya, sistem sumber banyu industri, industri galangan kapal lan kesempatan liyane kanggo transportasi cairan.

Sawise pembangunan rong puluh taun, grup ngemu limang taman industri ing Shanghai, Jiangsu lan Zhejiang etc. wilayah ngendi ekonomi wis dikembangaké nemen, panutup area total 550 ewu meter persegi.

6bb44eb


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: