China pamisah horisontal geni-gelut pabrik pump lan manufaktur | Liancheng

pamisah horisontal pump geni-gelut

Short Description:

SLO (W) Series Split Double-nyedhot Pump wis dikembangaké ing usaha saka akeh peneliti ilmiah Liancheng lan ing basis saka teknologi maju Jerman ngenalaken. Liwat test, kabeh indeks kinerja njupuk timbal antarane barang manca.


Detail produk

Tags Product

Njelaske nganggo bentuk garis
SLO (W) Series Split Double-nyedhot Pump wis dikembangaké ing usaha saka akeh peneliti ilmiah Liancheng lan ing basis saka teknologi maju Jerman ngenalaken. Liwat test, kabeh indeks kinerja njupuk timbal antarane barang manca.

Characterstic
pump seri iki saka jinis horisontal lan pamisah, karo loro casing pump lan tutup pamisah ing baris tengah batang, loro welingan banyu lan stopkontak lan pump casing cast integrally, pesawat ring wearable ing antarane Handwheel lan kumpa casing, ing sengseming axially tetep marang ring baffle lentur lan segel mechanical langsung dipasang ing batang, tanpa muff a, nemen Mudhunake karya ndandani. Batang digawe saka stainless steel utawa 40Cr, struktur sealing packing disetel karo muff kanggo nyegah batang saka worn-metu, poros iku bal prewangan mbukak lan roller prewangan bentuke silinder, lan axially tetep marang ring baffle, ana thread lan nut ing batang kang-tataran siji pump pindho nyedhot supaya arah obah saka pump bisa diganti ing bakal tanpa perlu kanggo ngganti lan sengseming digawe saka tembaga.

Aplikasi
sistem sprinkler
industri sistem geni-onomatopia

Keterangan
Q: 18-1152m 3 / h
H: 0.3-2MPa
T: -20 ℃ ~ 80 ℃
p: max 25bar

Standard
pump Seri iki tundhuk karo standar GB6245

Sasampunipun ngembangaken puluh taun, grup ngemu lima taman industri ing Shanghai, Jiangsu lan Zhejiang etc. wilayah ngendi ekonomi wis ngrembaka banget, panutup tlatah total 550 ewu meter.

6bb44eeb


  • Previous:
  • Next:

  •