pompa sentrifugal vertikal single-stage

Katrangan singkat:

Model SLS siji-tataran single-nyedhot pump centrifugal vertikal iku produk hemat energi dhuwur-efektif kasil dirancang kanthi nggunakake data property IS model pump centrifugal lan manfaat unik saka pump vertikal lan strictly sesuai karo standar donya ISO2858 lan standar nasional paling anyar lan produk becik kanggo ngganti IS pump horisontal, pump model DL etc pump biasa.


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan produk

SLS seri anyar single-nyedhot single-nyedhot pump centrifugal IS produk novel dirancang lan diprodhuksi dening perusahaan kita ing ketat sesuai karo standar internasional ISO 2858 lan paling anyar standar nasional GB 19726-2007, kang novel vertikal pump centrifugal sing ngganti produk konvensional kayata pompa horisontal IS lan pompa DL.
Ana luwih saka 250 spesifikasi kayata jinis dhasar, jinis aliran sing ditambahi, jinis pemotongan A, B lan C.Miturut media lan suhu cairan sing beda, produk seri pompa banyu panas SLR, pompa kimia SLH, pompa minyak SLY lan pompa kimia bledosan vertikal SLHY kanthi paramèter kinerja sing padha dirancang lan diprodhuksi.

Range kinerja
1. Kacepetan puteran: 2960r / min, 1480r / min;

2. Tegangan: 380 V;

3. Dhiameter: 15-350mm;

4. sawetara aliran: 1,5-1400 m / h;

5. Range sirah: 4.5-150m;

6. Suhu medium: -10 ℃ -80 ℃;

Aplikasi utama
Pompa centrifugal vertikal SLS digunakake kanggo ngirim banyu resik lan cairan liyane kanthi sifat fisik sing padha karo banyu resik.Suhu medium sing digunakake ing ngisor 80 ℃.Cocog kanggo pasokan banyu lan saluran banyu industri lan kutha, sumber banyu bertekanan bangunan dhuwur, irigasi sprinkler taman, tekanan geni, sumber banyu jarak jauh, pemanasan, tekanan sirkulasi banyu adhem lan anget lan peralatan sing cocog.

Sawise pembangunan rong puluh taun, grup ngemu limang taman industri ing Shanghai, Jiangsu lan Zhejiang etc. wilayah ngendi ekonomi wis dikembangaké nemen, panutup area total 550 ewu meter persegi.

6bb44eb


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: