pompa sentrifugal horizontal tunggal

Katrangan singkat:

Pompa sentrifugal horisontal horisontal siji-tahap anyar SLW yaiku produk novel sing dirancang lan diprodhuksi dening perusahaan kita kanthi ketat karo standar internasional ISO 2858 lan standar nasional paling anyar GB 19726-2007 "Nilai Terbatas Efisiensi Energi lan Nilai Evaluasi Hemat Energi Pompa Centrifugal Water Clear”.Parameter kinerja padha karo pompa seri SLS.Produk diprodhuksi kanthi ketat karo syarat sing cocog, kanthi kualitas produk sing stabil lan kinerja sing bisa dipercaya.Iki minangka pompa sentrifugal horisontal novel sing ngganti produk konvensional kayata pompa horisontal IS lan pompa DL.


Detail Produk

Tag produk

Njelaske nganggo bentuk garis

SLW seri siji-tataran end-nyedhot pumps sentrifugal horisontal digawe kanthi cara Ngapikake desain SLS seri pump centrifugal vertikal perusahaan iki karo paramèter kinerja identik karo seri SLS lan selaras karo syarat ISO2858.Produk sing diprodhuksi strictly miturut syarat cocog, supaya padha duwe kualitas stabil lan kinerja dipercaya lan account-anyar tinimbang model IS pump horisontal, model DL pump etc.

Aplikasi
pasokan banyu lan drainase kanggo Industri & kutha
sistem perawatan banyu
AC & sirkulasi anget

Spesifikasi
P: 4-2400m 3/jam
H: 8-150m
T: -20 ℃ ~ 120 ℃
p: maks 16 bar

Standar
Pompa seri iki tundhuk karo standar ISO2858

Sawise pembangunan rong puluh taun, grup ngemu limang taman industri ing Shanghai, Jiangsu lan Zhejiang etc. wilayah ngendi ekonomi wis dikembangaké nemen, panutup area total 550 ewu meter persegi.

6bb44eb


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: