tentang Kami

wilujeung sumping

Shanghai Liancheng (Grup) Co., Ltd. mangrupakeun well-dipikawanoh perusahaan Grup badag domestik sarta multi-operasi na nutupan panalungtikan sarta produksi pompa, klep sarta sistem transportasi cairan, sistem kontrol éléktronik jeung alat perlindungan lingkungan. produk urang geus sacara lega dipaké dina widang karya kota, conservancy cai, arsitektur, seuneu-tarung, kakuatan listrik, panyalindungan lingkungan, minyak bumi, industri kimia, pertambangan jeung ubar.

maca deui

Proyék & Wanayasa

kana kami
maca deui

certifications

kaajenan
maca deui