Cina pamisah horizontal seuneu-tarung pabrik pompa jeung pabrik | Liancheng

pamisah horizontal pompa seuneu-tarung

Pondok Description:

SLO (W) Series Split Double-nyeuseup Kongrés ieu dimekarkeun dina usaha gabungan tina loba peneliti ilmiah Liancheng sarta dina dasar téknologi canggih Jerman ngawanohkeun. Ngaliwatan uji, sadaya indexes kinerja nyokot kalungguhan diantara produk sarupa asing.


jéntré produk

Tags produk

Outline
SLO (W) Series Split Double-nyeuseup Kongrés ieu dimekarkeun dina usaha gabungan tina loba peneliti ilmiah Liancheng sarta dina dasar téknologi canggih Jerman ngawanohkeun. Ngaliwatan uji, sadaya indexes kinerja nyokot kalungguhan diantara produk sarupa asing.

Characterstic
pompa runtuyan Ieu hiji tipe horizontal na pamisah, kalayan duanana casing pompa sarta panutup pamisah dina garis sentral tina aci, boh inlet cai na outlet jeung pompa casing matak integrally, hiji set ring wearable di antara handwheel na pompa nu casing, anu impeller axially dibereskeun kana hiji cingcin ngalieurkeun elastis jeung segel mékanis langsung dipasang dina aci, tanpa muff a, greatly nurunkeun karya perbaikan. Aci dijieunna tina stainless steel atawa 40Cr, struktur sealing paking diatur kalawan muff pikeun nyegah aci tina dipaké-kaluar, anu arah nu hiji bal bearing kabuka sarta roller bearing cylindrical, sarta axially dibereskeun kana cingcin ngalieurkeun, euweuh thread na nut dina aci-salengkah pompa ganda-nyeuseup jadi arah pindah tina pompa nu bisa dirobah dina will tanpa kudu ngaganti eta na impeller nu dijieunna tina tambaga.

Aplikasi
Sistim sprinkler
Industri Sistim seuneu-pajoang

Spésifikasi
Q: 18-1152m 3 / h
H: 0.3-2MPa
T: -20 ℃ ~ 80 ℃
p: max 25bar

Baku
pompa runtuyan ieu sasuai jeung standar GB6245

Saatos ngembangkeun dua puluh taun, grup nahan lima taman industri di Shanghai, Jiangsu jeung Zhejiang jsb wewengkon mana ékonomi nu geus greatly maju, ngawengku wewengkon taneuh jumlahna aya 550 sarébu méter pasagi.

6bb44eeb


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  •