-Salengkah seuneu-tarung pabrik pompa Cina jeung pabrik | Liancheng

-Salengkah pompa seuneu-tarung

Pondok Description:

XBD Series Single-tahap Single-nyeuseup nangtung (horisontal) Maneuh-tipe Seuneu-pajoang Kongrés (Unit) dirancang pikeun papanggih pangabutuh seuneu-pajoang dina usaha industri sarta mineral domestik, konstruksi rékayasa na tinggi-naék. Ngaliwatan uji éta sampel ku Quality pengawasan & Propinsi Tés Center pikeun Seuneu-tarung Equipment, kualitas sarta kinerja duanana sasuai jeung sarat Nasional Standar GB6245-2006, sarta kinerja na nyokot kalungguhan diantara produk sarupa domestik.


jéntré produk

Tags produk

Outline
XBD Series Single-tahap Single-nyeuseup nangtung (horisontal) Maneuh-tipe Seuneu-pajoang Kongrés (Unit) dirancang pikeun papanggih pangabutuh seuneu-pajoang dina usaha industri sarta mineral domestik, konstruksi rékayasa na tinggi-naék. Ngaliwatan uji éta sampel ku Quality pengawasan & Propinsi Tés Center pikeun Seuneu-tarung Equipment, kualitas sarta kinerja duanana sasuai jeung sarat Nasional Standar GB6245-2006, sarta kinerja na nyokot kalungguhan diantara produk sarupa domestik.

Characterstic
1.Professional cfd ngalir software rarancang geus angkat, enhancing efisiensi pompa urang;
2.The bagian mana cai ngalir kaasup pompa casing, cap pompa na impeller dijieun tina résin kabeungkeut kapang aluminium keusik, mastikeun halus sarta kanal aliran streamline sarta penampilan sarta enhancing efisiensi pompa urang.
3.The sambungan langsung antara motor na pompa simplifies struktur nyetir panengah sarta ngaronjatkeun stabilitas operasi, nyieun Unit pompa ngajalankeun stably, aman tur reliably;
4.The aci segel mékanis anu comparatively gampang neangan rusted; nu rustiness tina aci langsung-disambungkeun bisa gampang ngakibatkeun kagagalan segel mékanis. XBD Series-salengkah numput single-nyeuseup nu disadiakeun leungeun baju stainless steel ulah rusting, prolonging hirup layanan pompa sarta ngurangan biaya perawatan ngajalankeun.
5.Since pompa jeung motor nu lokasina dina aci nu sami, struktur nyetir panengah geus disederhanakeun, ngurangan biaya infrastruktur ku 20% versus numput biasa lianna.

Aplikasi
Sistim seuneu-tarung
rékayasa kota

Spésifikasi
Q: 18-720m 3 / h
H: 0.3-1.5Mpa
T: 0 ℃ ~ 80 ℃
p: max 16bar

Baku
runtuyan ieu pompa sasuai jeung standar ISO2858 na GB6245

Saatos ngembangkeun dua puluh taun, grup nahan lima taman industri di Shanghai, Jiangsu jeung Zhejiang jsb wewengkon mana ékonomi nu geus greatly maju, ngawengku wewengkon taneuh jumlahna aya 550 sarébu méter pasagi.

6bb44eeb


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  •