-Tataran siji geni-gelut pabrik pump China lan manufaktur | Liancheng

-Tataran siji pump geni-gelut

Short Description:

XBD Series Single-stage Single-nyedhot vèrtikal (horisontal) Telpon-jinis Fire-onomatopia Pump (Unit) dibangun kanggo ketemu karo kabutuhan geni-onomatopia ing Enterprises industri lan Mineral domestik, construction engineering lan dhuwur-mundhak. Liwat test tulodho dening Quality Supervision & State Testing Center for Fire-gelut Peralatan, kualitas lan kinerja loro tundhuk karo persyaratane National Standard GB6245-2006, lan kinerja njupuk timbal antarane produk padha domestik.


Detail produk

Tags Product

Njelaske nganggo bentuk garis
XBD Series Single-stage Single-nyedhot vèrtikal (horisontal) Telpon-jinis Fire-onomatopia Pump (Unit) dibangun kanggo ketemu karo kabutuhan geni-onomatopia ing Enterprises industri lan Mineral domestik, construction engineering lan dhuwur-mundhak. Liwat test tulodho dening Quality Supervision & State Testing Center for Fire-gelut Peralatan, kualitas lan kinerja loro tundhuk karo persyaratane National Standard GB6245-2006, lan kinerja njupuk timbal antarane produk padha domestik.

Characterstic
1.Professional CFD mili lunak desain wis diadopsi, nambahi efficiency kumpa kang;
2.The bagean ngendi banyu mili kalebu pump casing, tutup pump lan sengseming sing digawe saka resin jamur aluminium wedhi, njupuk Gamelan lan saluran aliran Streamline lan katon lan nambahi efficiency kumpa kang.
3.The sambungan antara motor lan pump simplifies struktur driving penengah lan mbenakake stabilitas operasi, nggawe unit pump mbukak stably, aman lan andal;
4.The batang segel mechanical wis rélatif luwih gampang kanggo njaluk rusted; ing rustiness batang langsung-disambungake bisa gampang nimbulaké Gagal saka segel mechanical. XBD Series-tataran siji Pumps siji-nyedhot sing kasedhiya kantong stainless steel supaya rusting, prolonging urip layanan pump lan ngurangi biaya pangopènan mlaku.
5.Since kumpa lan motor sing dumunung ing batang padha, struktur driving penengah wis Sederhana, ngurangi biaya fasilitas dening 20% mungsuh Pumps biasa liyane.

Aplikasi
sistem geni-gelut
engineering kotamadya

Keterangan
Q: 18-720m 3 / h
H: 0.3-1.5Mpa
T: 0 ℃ ~ 80 ℃
p: max 16bar

Standard
Seri iki Pump tundhuk karo standar ISO2858 lan GB6245

Sasampunipun ngembangaken puluh taun, grup ngemu lima taman industri ing Shanghai, Jiangsu lan Zhejiang etc. wilayah ngendi ekonomi wis ngrembaka banget, panutup tlatah total 550 ewu meter.

6bb44eeb


  • Previous:
  • Next:

  •